x
Categorii
Sunați:
022 539 191
079 001 081
Nu
Magazinul de materiale de constructii AMMO invita firme de constructii, intreprinderi industriale, institutii, spitale, hoteluri, cafenele si restaurante, institutii de invatamant si prescolare, magazine de materiale de constructii si uz casnic la cooperare pe termen lung. O gama enorma de produse, ce sunt necesare tuturor, in orice perioada a anului – peste 10 000 de titluri in stoc si la comanda. 

Specialistii nostri lucreaza constant la spectrul de produse si vegheaza asupra mentinerii nivelului corespunzator de calitate. Contactul direct cu furnizorii ne permit sa garantam termeni minimi de executare a comenzilor individuale si preturi convenabile.
 
Clienti corporativi ai companiei AMMO sunt intotdeauna in castig, profitand de ofertele noastre speciale.  Oferim un sistem cumulativ de reduceri. Programul nostru de discount este atractiv pentru cumparatori. La cumpararea bunurilor cu o valoare mai mare de 4 000 lei sau cumparand bunuri cu aceeasi valoare pe parcursul unei luni, cumparatorul beneficiaza de anumite reduceri pentru diverse grupuri de marfuri. Pe masura acumularii sumei de achizitii – reducerile cresc si nu vor scadea ulterior, indiferent de volumul cumparaturii.
 
Magazinele de materiale de constructii si uz casnic, alte organizatii comerciale, persoanele fizice beneficiaza de reduceri speciale si amanarea platii.
 
Compania AMMO este interesata de cooperare pe termen lung cu furnizorii.
 
Ptincipalul obiectiv al cooperarii noastre este inaintarea celei mai atractive oferte comerciale.
 
Suntem deschisi la o cooperare reciproc avantajoasa.